top of page

Gardiner

Gardiner har alltid varit ett klassiskt sätt att inreda på kontor, offentlig miljö eller hemma. Textilinredning är mycket mer än bara gardiner, och kan ge rummet karaktär och även en funktion. Idag hjälper textilier till med akustik, insyn, solskydd eller mörkläggning. Eftersom du kan variera gardiner till en oändlighet med olika typer av upphängningar och stänger, så kan du skapa just den känsla du vill ha. Inga idéer är omöjliga och vi hjälper gärna till att hitta en lösning som passar just dig och ditt projekt. 

Wave

Detta är den vanligaste upphängningen som används idag.
Den skapar vågor som alltid finns där, dvs gardiner ser likadan ut ihopdragen som utdragen.

 

Veckband

Tyget hängs med hjälp av fingerkrokar i olika utföranden. Du får en lätt veckning till kraftig beroende på vilka krokar du använder. Detta är en upphängning som används både för kontor, offentlig miljö och hem, den ger en klassisk känsla. 
 

Sydda glid

Glid som sys på tyget och som sedan monteras direkt i skenan. Denna upphängning kan man välja hur mycket extra tyg man vill addera för olika typer av veckning. En bra gardin när man vill att det ska se bra ut från båda håll av gardinen. 

Hissgardiner

Hissgardiner är en klassisk och omtyckt gardin som manövreras med kulkedja eller lina. Välj tyg som passar ditt behov. 
 

Special

Vi jobbar med alla typer av gardiner och upphängningar. Ibland vill man ha fodrade gardiner, kappor eller cafégardin, och det löser vi självklart! Ingen idé är dålig och vi hittar en lösning tillsammans. 

Skenor och stänger

Vi har alla typer av stänger för dina gardiner. Både moderna, klassiska och motoriserade. Stänger finns i flera olika färger som vitt, svart, aluminium och mässing. Bocka skenor efter dina fönster eller väggar, kanske vill du skapa ett rum i rummet. Inget är omöjligt!

bottom of page