top of page

Solskydd

Persienner

Persienner är ett klassiskt solskydd, som genom att vrida dess lameller, kan ta bort insyn och värme. Dessa går att montera mellanglas eller frihängande. Man kan även motorisera dessa. Välj mellan 100-tals färger och olika bredder på lamellerna.

Lamellgardiner

En bra produkt när man vill kunna vinkla vinkla och reglera ljuset. Lamellerna går att dra bort helt från fönstret och samlas i ett paket på ena sidan. De raka lamellerna ger ett stilrent intryck och en bra flexibilitet. Reglera dem manuellt med kulkedja eller motorisera dem. Finns i flera olika textilier och färger. 

Plisse/Duette

En modernare version av persienn, och som ger ett stilrent intryck. De skyddar mot solens strålar, värme och fungerar även isolerande mot kyla. Den veckade ytan ger ett fint ljusspel när solen träffar ytan. Produkten finns i mänger av utförande och vävar. Välj mellan en tunn genomsläpplig väv eller mörkläggande för natten. Denna produkt funkar bra på takfönster. Självklart kan du välja att manövrera den manuellt eller med motor. 

Rullgardiner

Effektivt och snyggt solskydd som du kan reglera ljusinsläpp med olika typer av vävar och strukturer. Välj bland mänger av vävar och anpassa den till din inredning. Screenrullgardiner kan också hjälpa mot bländning i dator och skärmar. Manövrera med kulkedja, klassisk fjäder eller motorisera.

Persienn 2.jpg

Bild av Luxaflex

Lamellgardin 1.jpg

Bild av Luxaflex

Persienn 3.jpg

Bild av Luxaflex

Plisse 1.jpg

Bild av Sandatex

Lamellgardin 2.jpg

Bild av Sandatex

bottom of page