Nu är vi äntligen live!

Efter veckor av workshops och planering är vi äntligen live med vår nya identitet och hemsida! Det är en härlig känsla och så fantastiskt kul att få dela detta med er, nya som gamla kunder! Vi är väldigt stolta över resultatet.

Tänk att vara så privilegierad att man längtar till jobbet varje dag, det gör vi och ändå har vi jobbat med textil i 30 år. Vi får förvandla miljöer till det bättre med ljud, ljus och inneklimat, ibland med ”bara” utsmyckning.

Vi erbjuder allt från mattor, kuddar, special-måttade dynor till en matsal, hängande textil för att mörklägga i en skola och förbättra ljudet. Man vet aldrig vilka spännande projekt man möts av när man vaknar upp till en ny arbetsdag. När vi monterat och besiktigat så tycker ofta kunden att det blev bättre än vad det var tänkt. Just detta, att få skapa mervärde och positivt överraska är en stor drivkraft för oss.

Och med det utbud som finns i dag av tekniska vävar, biotekniska vävar, handbroderat siden, mattor, ekologiska textilier, textilier av återvinning, blir möjligheterna enorma för att skapa något alldeles extra! Inget projekt är för litet eller för stort.

Varmt välkomna till oss på Textilinredarna!

Copyright © 2023 Textilinredarna.se